قارچ سوخاری

دانشنامه عمومی

قارچ سوخاری نوعی پیش غذا است که قارچها در خمیرابه خوابانده شده و سرخ می شوند.
این قارچ ها را معمولاً به همراه سس رنچ سرو می شوند، چرا که به خمیرابهٔ ادویه اضافه می کند. این ادویه ها شبیه به ادویه های قارچ شکم پر هستند. قارچ سوخاری در میان ایرانیان با مواد متنوعی مثل آبلیمو، ماست چکیده، زعفران طعم دار می شود، سپس با آرد سوخاری پوشش داده شده و در روغن سرخ می شود. [ ۱]
عکس قارچ سوخاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس