فیض شریفی

پیشنهاد کاربران

فیض شریفی ( ۱۴ آذر ۱۳۳۴ ) ، شاعر و نویسندهٔ ایرانی اهل بهبهان، خوزستان است. او عضو هیئت علمی کانون شعر ایران است.
شریفی در ۱۴ آذر ۱۳۳۴ در بهبهان، استان خوزستان ایران زاده شد. او پس از فارغ التحصیلی از رشتهٔ ادبیات، به تدریس مشغول شد، اما در سال ۱۳۸۵ تدریس را کنار گذاشت و نخستین کتاب خود با نام شعر زمان ما را منتشر کرد.
...
[مشاهده متن کامل]

او با نشریه هایی نظیر نیم نگاه و اتحاد جنوب شیراز نیز همکاری داشته است.
شریفی بیش از ۵۰۰ مقاله در زمینهٔ شعر و نقد منتشر کرده است و تا امروز کتاب ها ی بسیاری نیز به چاپ رسانده است که تعدادی از آن ها تحت عنوان شعر زمان ما و شاعران معاصر ایران منتشر شده است که به بررسی شعرهای شاعران معاصر ایران از جمله سیمین بهبهانی، سیاوش کسرایی، منوچهر آتشی، سید علی صالحی، نادر نادرپور، نصرت رحمانی، یدالله رؤیایی، فریدون مشیری، محمدرضا شفیعی کدکنی، حمید مصدق، فریدون توللی و شمس لنگرودی پرداخته است.
از دیگر آثار او می توان به مجموعه کتاب های ساختارگرایی نوین، نقد تطبیقی سینما و ادبیات، غم دونده در همراهی با موراکامی، عاشقانه های سه گانه شمس لنگرودی، محمدعلی سپانلو، جواد مجابی و غریقی خاموش در کولاک زمستان اشاره کرد.
کتاب های خیام و پساخیامیان، کیمیای رحمانی، جدار شیشه ای، ترانه های پرتشویش، عشق بر آستانه، برای نشستن کنار تو و زیباترین زمین، نمایشنامه های من و مامت، مناقصات شاعرانه، نمایشنامهٔ حسنک وزیر، نمایشنامهٔ قائم مقام، عاشقانه های جهان، احتمال، آناکارنینا و چند نمایش، می خواهم با بعضی ها فرار کنم و کتاب با آن چه در زمینه و صحنه است ( نقد و بررسی منظومه های حسن اجتهادی ) از دیگر آثار اوست.
داستان زمانه ی ما:
داستان زمانه ی ما ( ۱ ) صادق هدایت؛ نقد و بررسی آثار، نشر حس هفتم ۱۴۰۰
داستان زمانه ی ما ( ۲ ) صادق چوبک؛ نقد و بررسی آثار، نشر حس هفتم ۱۴۰۱
داستان زمانه ی ما ( ۳ ) هوشنگ گلشیری؛ نقد و بررسی آثار، نشر حس هفتم ۱۴۰۱
داستان زمانه ی ما ( ۴ ) بزرگ علوی؛ نقد و بررسی آثار، نشر حس هفتم ۱۴۰۱
داستان زمانه ی ما ( ۵ ) بختیارعلی؛ نقد و بررسی آثار، نشر حس هفتم ۱۴۰۱
شاعران معاصر ایران:
شاعران معاصر ایران ( ۱ ) اسماعیل خویی؛ نقد و بررسی اشعار، نشر حس هفتم ۱۴۰۰

فیض شریفی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/فیض_شریفی

بپرس