فولیکوفر

پیشنهاد کاربران

قرص فولیکوفر از شرکت روزدارو یک مکمل غذایی با ترکیبی از آهن و اسیدفولیک است که هر دو برای حفظ سلامت بدن ضروری هستند. باید دقت نمود اسید فولیک یک ویتامین و آهن یک عنصر است. در واقع اسید فولیک در جذب بهتر آهن نقش دارد.
...
[مشاهده متن کامل]

آهن یک ماده معدنی بوده که برای تولید هموگلوبین گلبول های قرمز خون ( پروتئینی در گلبول های قرمز که اکسیژن را در سراسر بدن حمل می کند ) ضروری است. کم خونی ناشی از فقر آهن یک بیماری شایع است که می تواند باعث کاهش توان تمرکز، کاهش هوشیاری و یادگیری، سردرد، سردی دست و پا، سرگیجه، افسردگی، اضطراب، خستگی، ضعف، تنگی نفس، بی اشتهائی، نقص لوله عصبی برای تشکیل مغز و نخاع جنین، بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان و سایر علائم در بدن شود. منابع غذایی طبیعی حاوی آهن عبارتند ازگوشت قرمز، مرغ، ماهی، زرده تخم مرغ، جگر، قلوه، سبزی هایی که برگ هایی با رنگ سبز تیره دارند مثل اسفناج و جعفری به خصوص به صورت تازه، حبوبات به خصوص عدس و لوبیا، آجیل، برگه خشک شده زردآلو، هلو، توت خشک، کشمش و انجیر خشک
اسید فولیک یا ویتامین B۹ نقش مهمی در تقسیم سلولی، سنتز DNA و رشد عصبی دارد. گاهی به اسید فولیک، فولات نیز می گویند. فولات در واقع، فولیک اسیدی است که در منابع طبیعی یافت می شود، در حالی که فولیک اسید به طور مصنوعی ساخته شده و در مکمل ها وجود دارد. اسید فولیک در کنار ویتامین B۱۲ به تشکیل گلبول های قرمز و آسان شدن جذب آهن در بدن کمک می کند. اسید فولیک در بسیاری از منابع غذایی مثل اسفناج، بروکلی و کاهو، لوبیا، عدس و نخودفرنگی، میوه هایی مثل موز، انبه، لیمو، پرتقال، هندوانه، کیوی و زرده تخم مرغ به طور طبیعی وجود دارد، اما توجه کنید که بر اثر جوشاندن یا حرارت زیاد این ویتامین مهم از بین می رود. همچنین نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در دمای اتاق نیز می تواند موجب از بین رفتن فولیک اسید موجود در آن بشود. یکی دیگر از منابع خوب فولیک اسید جگر است که در زنان باردار به خصوص در سه ماه اول بارداری ممنوعیت مصرف دارد.

بپرس