فلفل سیچوان

دانشنامه عمومی

فلفل سیچوآن. فلفل سیچوآن ( چینی: 花椒، پین یین: huājiāo ) نوعی ادویه مورد استفاده در آشپزی چینی است که خاستگاه آن آشپزی سیچوآن در جنوب غرب استان سیچوآن چین می باشد. فلفل سیچوآن عطر و طعم منحصر بفردی دارد که نه شبیه فلفل های تند و نه تندیِ آن شبیه فلفل سیاه است. به جای آن، طعم ملایم لیمویی دارد و به دلیل وجود هیدروکسی آلفا سانشول دهان را کمی بی حس می کند.
عکس فلفل سیچوآن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس