فلفل سیچوآن. فلفل سیچوآن ( چینی: 花椒، پین یین: huājiāo ) نوعی ادویه مورد استفاده در آشپزی چینی است که خاستگاه آن آشپزی سیچوآن در جنوب غرب استان سیچوآن چین می باشد. فلفل سیچوآن عطر و طعم منحصر بفردی دارد که نه شبیه فلفل های تند و نه تندیِ آن شبیه فلفل سیاه است. به جای آن، طعم ملایم لیمویی دارد و به دلیل وجود هیدروکسی آلفا سانشول دهان را کمی بی حس می کند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: فلفل سیچوآن