فسنجون

پیشنهاد کاربران

خورش فِسِنجان یا فَسوجن یکی از خورش های اصیل ایرانی و پیشینه آن مربوط به گیلان است.
در پخت این خورش از مغز گردو و رب انار ترش استفاده میشود اما آرد مغز پسته، یا بادم، رب انار ترش و شیرین و رب آلوچه ترش هم به دلخواه به همراه قطعات کوچک گوشت مرغ یا گوشت قرمز استفاده می شود و با پلو مصرف می شود. به دلیل مواد گوناگونی که در این خورش به کار می رود، فسنجان می تواند اشکال بسیار متنوعی داشته باشد. همچنین چون فرایند پخت این غذا در گذشته طولانی و دشوار بود و نیز مواد آن در دسترس همگان نبود، این غذا را به عنوان خوراکی شاهانه می دانستند. اگرچه امروزه از اشرافیت آن کاسته شده اما همچنان در کلام از آن به عنوان خوراکی مفصل یاد می شود. اصالت این خوراک برای منطقهٔ گیلان می باشد
...
[مشاهده متن کامل]

در فرهنگ نامه گرینگو به معنای خود ارضایی می باشد.
خورشت اصیل ایرانی که پیشینه اون مربوط به گیلان هست

بپرس