فسارود

لغت نامه دهخدا

فسارود. [ ف َ ] ( اِخ ) نام یکی از دهستان های نه گانه بخش داراب شهرستان فسا که آب مشروب آن از رودخانه عکس رستم ، چشمه و قنات و محصول عمده اش غله ، پنبه ، حبوبات و جالیزکاری است. دارای 31 آبادی و در حدود 3600 تن سکنه است. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 7 ).

فرهنگ فارسی

دهستانی است از بخش داراب شهرستان فسا حدود آن ازین قرار است : از شمال کوه خم و دهستان ششده قره بلاغ از مشرق دهستان شاهیجان از مغرب ارتفاعات کلاه قاضی و دهستان شیب کوه از جنوب دشت ایزدخواست این دهستان در شمال باختری بخش واقع است . جلگه و گرم آب مشروب و زراعتی از رودخانه عکس رستم و چشمه و قنات محصول غلات پنبه حبوبات و جالیزکاری شغل زراعت قالی بافی . دهستان مذکور از ۳۱ آبادی بزرگ و کوچک تشکیل شده و حدود ۳۶٠٠ تن سکنه دارد. قرای مهم آن عبارتند از : دولت آباد غیاثی مادوان کوهجرد. قسمتی از ایل بهارلو دراین دهستان تخته قاپو شده اند .

پیشنهاد کاربران

خیابان فسارود یکی از خیابان های زیبای شهرستان اقلید است که از انبوهی از درختان پوشیده شده و این درختان تابش خورشید به سطح زمین را سخت می کنند. رودخانه شهر از این خیابان عبور میکند و پل تاریخی حاج محمدعلی بر روی آن است. این خیابان مورد توجه بازدیدکنندگان از اقلید قرار می گیرد.
...
[مشاهده متن کامل]

شهرستان اقلید یکی از شهرستان های استان فارس ایران است. مرکز این شهرستان، شهر اقلید است و جمعیت آن بر پایه سرشماری سال ۱۳۹۵، برابر با ۹۳٬۷۶۳ تن بوده است. این شهرستان یکی از مناطق کوهستانی و سرسبز فارس است و دارای آب هوای سرد و زمستانی است.

فسارود تا امروز دهستان مربوط به بخش مرکزی شهرستان داراب بوده و از امروز یعنی 22 اسفند ماه 97 با مصوبه هیأت دولت به بخش فسارود ارتقا یافته است. شهرستان داراب هیچ ربطی به فسا ندارد اینکه در متن نوشته اید
...
[مشاهده متن کامل]
بخش داراب شهرستان فسا کاملا غلط بوده و غیر واقعی است. شما باید این متن را اصلاح کنید. اگر بنا بر تاریخ و گذشته باشد دارابگرد در قدیم تا تمامی بخش های جنوبی کشور را در بر می گرفته نه تنها استان فارس بلکه هرمزگان و . . . ، اینکه این اطلاعات شما مربوط به دهها سال گذشته است زیبنده نیست

فسارود نام یکی از محله های شهرستان اقلید واقع در استان فارس میباشد ، محله فسارود درگذشته نزدیک بیمارستام امام خمینی ( ره ) ونزدیک محله ارگمان واقع بوده که بنا به دلایلی ( احتمالاْ سیل ) به جایگاه کنونی
...
[مشاهده متن کامل]
انتقال یافته است و افرادکهنسال از آن مکان بنام قلعه نام میبرند و وجود یک درخت کهنسال گردو که در آنجا وجود دارد بنام گردو جلو درب قلعه از او یاد می شود نام قدیم این محله پَس رود و بعد ها به پسارود و فسارود تغییر یافت و علت این نام گذاری وجود رود خانه ای که این محله را از خیابان اصلی به فاصله ۶۰۰ متر جدا می نمایید.

بپرس