فساد خوراک یا فساد مواد غذایی ( به انگلیسی: Food spoilage ) ، فرآیندی است که در آن یک محصول خوراکی برای مصرف کننده نامناسب می شود. علت چنین فرآیندی به دلیل بسیاری از عوامل بیرونی به عنوان عارضه جانبی نوع
... [مشاهده متن کامل]


... [مشاهده متن کامل]
محصول و همچنین نحوه بسته بندی و نگهداری محصول است. به دلیل فساد مواد غذایی، سالانه یک سوم مواد غذایی تولیدشده در جهان برای مصرف انسان از بین می رود. باکتری ها و قارچ های مختلف عامل فساد هستند و می توانند پیامدهای جدی برای مصرف کنندگان ایجاد کنند، اما اقدامات پیشگیرانه ای وجود دارد که می توان انجام داد.

