فرهنگ اتریشی

دانشنامه عمومی

فرهنگ اتریشی ( به آلمانی: Österreichische Kultur ) ، در گذشته و حال، تا حد زیادی توسط همسایگان پیشین و کنونی اش: ایتالیا، لهستان، آلمان، مجارستان، و بوهمیا تحت تأثیر قرار گرفته است.
قرن ها است که فرهنگ اتریشی به فرهنگ اروپایی باهم درآمیخته و دستاوردهای بین المللی شناخته شده ای را باعث شده، برای مثال؛ بناهای مهمی از همهٔ دوران ها، که بسیاری از آن ها به عنوان میراث جهانی یونسکو نگهداری می شوند به وجود آمده است. در سده های ۱۸ و ۱۹ اتریش با کلاسیک وینی اش یکی از مراکز موسیقی زندهٔ اروپا بوده، که نه تنها در ارائهٔ انواع نوازندگان و آهنگسازان نام دار مربوط به سرزمین خود درخشیده، بلکه در داشتن تعداد زیادی از خانه های اپرا، تئاتر و ارکستر و همچنین در ارائهٔ موسیقی سنتی متنوع مانند کنسرت سال نو، جشنواره های متعدد و کاباره های پر جنب و جوش، که هنوز هم موجودند شناخته بوده است. حتی در بخش آشپزی نیز، اتریش سنتی گسترده دارد، که به صورت و روشِ سنتیِ کافهٔ وینی، کشت انگور در اتریش و میخانه ها شراب و غذاهای متعدد سنتی غذاهای اتریشی ابراز شده است.
وین، پایتخت اتریش برای مدتی طولانی مرکزی مهم از نوآوری های موسیقی بوده است. آهنگسازان قرن ۱۸ و ۱۹ با توجه و حمایت دودمان هابسبورگ به این شهر کشیده شده بودند، و وین را به صورت پایتخت اروپا از نظر موسیقی کلاسیک درآوردند. ولفگانگ آمادئوس موتسارت، بتهوون، و یوهان اشتراس جونیور، در میان دیگران، نامشان با این شهر همراه بوده است. در طول دورهٔ باروک، اسلاوی و فرم های قومی مجارستان موسیقی اتریش را تحت تأثیر قرار داده اند. موقعیت وین به عنوان یک مرکز فرهنگی اوایل قرن ۱۶ افزایش یافت، و در اطراف ابزار و ادوات موسیقی از جمله عود متمرکز بود.
در طول قرن ۱۸، عصر موسیقی کلاسیک، موسیقی کلاسیک اروپایی را تحت الشعاع قرار داده بود، و شهر وین در این میان جایی ویژه و مهم برای نوآوری موسیقی بود. در این شهر سه آهنگساز با نوآوری پایدار به وجود آمدند: الگوهای سمفونیک لودویگ فان بتهوون، تعادل ولفگانگ آمادئوس موتسارت بین ملودی و فرم، و توسعه یوزف هایدن از کوارتت زهی و سوناتا.
عکس فرهنگ اتریشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس