فرزندان هورین

پیشنهاد کاربران

فرزندان هورین ( The Children of Húrin ) نام کتابی در سبک فانتزی والای حماسی است و جزئی از رشته افسانهٔ تالکین و داستان های حاشیه ای مجموعهٔ ارباب حلقه ها محسوب می شود. تالکین نسخهٔ اولیهٔ این کتاب را در ۱۹۱۰ میلادی نوشت، اما کتاب تا ۱۹۷۳ تکمیل نشد. فرزند وی، کریستوفر تالکین، دست نوشته های کتاب را ویراست تا به داستان قالبی روایی مستحکمی بدهد. کتاب سرانجام در سال ۲۰۰۷ میلادی به عنوان اثری مستقل به چاپ رسید.
...
[مشاهده متن کامل]

انتشارات هارپر کالینز فرزندان هورین را در ۱۷ آوریل ۲۰۰۷ میلادی در انگلستان و کانادا منتشر کرد. کتاب در همان سال توسط هافتون میفلین در آمریکا منتشر و پخش شد. آلن لی، تصویرگر کارهای فانتزی دیگر تالکین ( هابیت و ارباب حلقه ها ) طرح روی جلد و هشت نقاشی درون کتاب را تهیه کرد. همچنین کریستوفر تالکین مقاله ای در شرح چگونگی به وجود آمدن داستان و تطور آن به کتاب ضمیمه کرده است. همچنین چند جدول تبارشناسی و نقشه ای از بلریاند هم ضمیمه شده اند. داستان در دوران اول در سرزمین میانه می گذرد و ماجرای هورین تالیون و فرزندان او ( تورین تورامبار و نیه نور ) را باز می گوید.
داستان تورین تورامبار، حکایت اندوه باری است از فرزندان هورین. «هورین» پسر «گالدور» از خاندان «هادور»، سومین خاندان انسان ها بود و این سه خاندان از یاوران الف ها بودند که در جنگ علیه «مورگوت» در دوران اول شرکت می کردند. در نبرد عظیم و به راستی اشک بار «اشک های بی شمار»، هورین فرماندهی اداین را در طول جنگ عهده دار بود که پس از شکست سپاه و پس از رشادت های فراوان به اسارت مورگوت در می آید و او را به چالش می کشد. مورگوت نیز او و خاندانش را نفرین می کند و هورین را به بند می کشد طوری که بتواند از بالای «تانگورودریم»، برج مخوف مورگوت سرنوشت شوم فرزندان خود را مشاهده کند. هورین به مدت ۲۸ سال زندانی بود و در این مدت ، تباهی همسر و فرزندان و زجر آن ها را با چشمان مورگوت دید و با گوش های او شنید. کتاب فرزندان هورین روایتی است از ماجراهای زندگی خانواده هورین با محوریت فرزند بزرگش، «تورین» معروف به «تورامبار» یا ارباب سرنوشت، که چگونه با تقدیر شوم خود دست و پنجه نرم می کنند و شاید تلخ ترین صحنه، لحظات پایانی داستان است که خواننده به یاد می آورد در حقیقت این هورین است که مظلوم ترین فرد داستان است.
در ایران کتاب فرزندان هورین با همین نام با ترجمه رضا علیزاده مترجم آثار تالکین در ایران با همکاری سید ابراهیم تقوی و نیز تحت عنوان «بچه های هورین» با ترجمه فرهاد سیدلو به ترتیب توسط نشر روزنه و نشر پیام امروز: هستان در سال ۱۳۸۸ و ۱۳۸۶ منتشر شد.

فرزندان هورین
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/فرزندان_هورین

بپرس