فراورده های ماهی

دانشنامه عمومی

فرآورده های ماهی. فرآورده های ماهی، محصولات ماهی یا تولیدات ماهی ( به انگلیسی: Fish products ) به عنوان غذا در سراسر جهان مصرف می شود. همراه با دیگر غذاهای دریایی، آنها منبع اصلی پروتئین با کیفیت بالا در جهان؛ حدود ۱۴ تا ۱۶ درصد از پروتئین جانوری مصرف شده در سراسر جهان را فراهم می کنند. بیش از یک میلیارد نفر به ماهی به عنوان منبع اصلی پروتئین جانوری استوار هستند. [ ۱] [ ۲]
ماهی و دیگر جانداران آبزی نیز به محصولات مختلف غذایی و غیرغذایی تبدیل می شوند.
در جامعه روم باستان، گاروم، نوعی چاشنی سس ماهی رایج بود.
همچنین ممکن است ماهی ها به صورت زنده برای پژوهش، دیدن یا تجارت آکواریومی جمع آوری شوند.
عکس فرآورده های ماهیعکس فرآورده های ماهی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس