فاج
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
فاج (شیرینی). فاج ( انگلیسی: Fudge ) نوعی شیرینی است که از شکر، کره و شیر تهیه می شود که تا ۱۱۶ درجهٔ سلسیوس حرارت داده شده و سپس مخلوط بدست آمده را هَم می زنند تا حرارتش را از دست بدهد و قوامی کِرِم مانند و نرم پیدا کند. گاهی به این مایع نرم، قطعات ریز میوه، دانه های آجیلی، کارامل یا آب نبات اضافه می کنند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: فاج (شیرینی)
پیشنهاد کاربران
فاج = حرف توحرف
درمقابل سوال کسی از واژه هادیگراستفاده کنی که ربطی به سوال نداشته باشد
از شاخه ای به شاخه دیگررفتن
درمقابل سوال کسی از واژه هادیگراستفاده کنی که ربطی به سوال نداشته باشد
از شاخه ای به شاخه دیگررفتن