غذای ملی

دانشنامه عمومی

غذای ملی به دستور غذا یا غذای خاص یک کشور، ملت یا یک منطقه گفته می شود.
• افغانستان: کابلی پلو
• الجزایر: کوسکوس
• ایالات متحده آمریکا: پای سیب، همبرگر، روست ترکی
• ایران: چلوکباب، قرمه سبزی، فسنجان، آبگوشت، شله زرد، فالوده، بستنی سنتی
• بریتانیا: چیکن تیکا ماسالا، ساندی روست
• انگلستان: فیش اند چیپس
• ایرلند شمالی: لستر فرای
• اسکاتلند: هاگیش
عکس غذای ملیعکس غذای ملیعکس غذای ملیعکس غذای ملیعکس غذای ملی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس