غذای مطلق

پیشنهاد کاربران

غذای مطلق * آنست که تأثیر آن در بدن به ماده فقط باشـد نه به کیفیت و صورت. بدین قسم کـه چـون وارد بـدن گـردد و تأثیر در آن نماید به توسط کیفیتی که لازم آنسـت و بـدن از آن متأثر و متغیر نشود و از مزاج اصـلی خـود نگـردد بلکـه در آن تصرف نموده یا بالقوه آن را بـه فعـل آورد و متغیـر و متبـدل از صورت غذایی به صورت خلطی گرداند و مسـتعد اینکـه بگـردد، جزو عضو و بر اقطـار ثلثـه آن افزایـد و فـا یض گـردد و بـر آن صورت عضوی از مبدأ فی الارض جل شأنه به اسـتعداد قریـب ماننـد
...
[مشاهده متن کامل]

آب گوشتهای لطیف و زرده تخم مرغ نیم برشت و یا بعید ماننـد گندم و سایر حبـوب و بقـول و غیرهـا و کیفیـت حاصـله از آن خلط منافی و غالب بر کیفیت اصلی بدن و اعضاء نباشد

بپرس