غذای رومی

لغت نامه دهخدا

غذای رومی. [ غ ِ / غ َ ی ِ ] ( ترکیب وصفی ، اِمرکب ) خورش رومی. یکی از انواع طعامها و غذاهای مطبوعی بود که برای خسرو پرویز تهیه می شد و آن گاه با شیر و شکر، و گاه با تخم و عسل و برنج ، و گاه با کره و شکر و شیر ساخته می شد. ( از کتاب ایران در زمان ساسانیان چ 1317 هَ. ق. ص 338 و چ 1332 هَ.ش. ص 499 ).

فرهنگ فارسی

خورش رومی یکی از انواع طعامها و غذاهای مطبوعی بود که برای خسور پرویز تهیه میشد و آن گاه با شیر و شکر و گاه با تخم و عسل و برنج و گاه با کره و شکر و شیر ساخته میشد

پیشنهاد کاربران

بپرس