غذای خراسانی. [ غ ِ / غ َ ی ِ خ ُ ] ( ترکیب وصفی ، اِ مرکب ) خورش خراسانی. از جمله طعامها و غذاهای مطبوع بود که برای خسرو پرویز تهیه می کردند و آن از گوشت کباب شده به سیخ ، و گوشت پخته دردیگ ، و کره و عصارات ترکیب می یافت. ( از کتاب ایران در زمان ساسانیان چ 1317 هَ.ش. ص 338 و چ 1332 ص 499 ).
فرهنگ فارسی
خورش خراسانی از جمله طعامها و غذاهای مطبوع بود که برای خسرو پرویز تهیه میکردند و آن از گوشت کباب شده بسیخ و گوشت پخته در دیگ و کره و عصارات ترکیب مییافت