همانند اختلاط نژادی گرجیها غذاهای آنان نیز مخلوطی است از سایر ملل. غذاهای گرجی ترکیبی از غذاهای ترکی، یونانی، عربی و حتی هندی هستند وغالباً تند، و دارای طعم گشنیز، ترخون، و خملی سانلی ( ترکیبی از ادویه
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
جات ) می باشند. غذاهای گرم و سرد با گوجه فرنگی، خیار، پیاز بهاری، سولگونی ( پنیر ) و پوری ( نان بی نظیری که در اجاق آجری پخته می شود ) سرو می شوند. غذایی که به طور معمول در میهمانی ها استفاده می شوند ممکن است شامل چغندرهای پوره شده و اسفناج همراه با دانه انار، خاچاپوری ( نوعی نان ) ، ساتسیوی ( مرغ و سس گردو ) ، چاناچی ( خورش بره و سبزیجات ) ، تلمه ( گوشت چرخ کرده پیچیده شده در برگ انگور ) ، و badrizhani nivrit ( بادمجان با سیر ) باشند.