غذاهای اردن سبک سنتی آماده سازی مواد غذایی نشات گرفته از روش آشپزان اردنی یا روش استفاده معمول در اردن است که در طی قرن های متمادی از تغییرات اجتماعی و سیاسی توسعه یافته است.
طیف گسترده ای از تکنیک های موجود در آشپزی اردنی مورد استفاده قرار می گیرد، اعم از تنوری کردن، تف دادن و کباب کردن با چاشنی سبزیجات ( هویج و برگها، بادمجان و غیره ) , گوشت و مرغ. همچنین یک زوش متداول در غذاهای اردنی برشته کردن یا تهیه غذاها با انواع سس های مخصوص است.
به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان زیتون در جهان [ ۱] روغن زیتون اصلی تربن روغن پخت وپز در اردن است. سبزیها، سیر، پیاز، سس گوجه فرنگی و لیمو ترش از طعم هایی هستند که معمولاً در غداهای اردن یافت می شوند. ترکیبی از ادویه جات ترشیجات به نام za'atar [ ۲] شامل یک گیاه محلی معروف به نام سماق[ ۳] است. سماق یک گیاه وحشی است که در غذاهای اردن و کشورهای همسایه و نزدیک به آن در منطقه مدیترانه استفاده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفطیف گسترده ای از تکنیک های موجود در آشپزی اردنی مورد استفاده قرار می گیرد، اعم از تنوری کردن، تف دادن و کباب کردن با چاشنی سبزیجات ( هویج و برگها، بادمجان و غیره ) , گوشت و مرغ. همچنین یک زوش متداول در غذاهای اردنی برشته کردن یا تهیه غذاها با انواع سس های مخصوص است.
به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان زیتون در جهان [ ۱] روغن زیتون اصلی تربن روغن پخت وپز در اردن است. سبزیها، سیر، پیاز، سس گوجه فرنگی و لیمو ترش از طعم هایی هستند که معمولاً در غداهای اردن یافت می شوند. ترکیبی از ادویه جات ترشیجات به نام za'atar [ ۲] شامل یک گیاه محلی معروف به نام سماق[ ۳] است. سماق یک گیاه وحشی است که در غذاهای اردن و کشورهای همسایه و نزدیک به آن در منطقه مدیترانه استفاده می شود.
wiki: غذاهای اردنی