غذاخانه

دانشنامه عمومی

غذاخانه[ ۱] محل مشخصی است در هواپیماها، کشتی ها یا قطارها برای نگهداری و ارائه مواد غذایی و انواع نوشیدنی. [ ۲]
غذاهای موجود در غذاخانه معمولاً در آنجا تهیه نشده و از قبل در شرکت های تهیه خوراک بسته بندی آماده شده و به عرشه هواپیما یا کشتی یا به قطار آورده می شوند تا پس از جاگیری در غذاخانه، در میان مسافران و کارکنان توزیع گردند.
غذاخانه های خطوط هوایی تجاری، معمولاً هم تجهیزاتی برای نگهداری و ارائه خوراک و آشامیدنی ها دارند و هم صندلی های تاشو برای خدمه و محل نگهداری وسایل و تجهیزات اضطراری در آن ها تعبیه شده است.
هواپیمای داگلاس دی سی - ۳ نخستین هواپیمایی بود که یک غذاخانه طراحی شده در داخل خود داشت. [ ۳]
غذاخانه ها در کشتیرانی، به خاطر تکان های ناشی از شناور بودن کشتی بر روی آب، معمولاً میله های نگهدارنده زیادی دارند و دیگ ها و قابلمه ها نیز حول محورهای قابل چرخش و ترازشونده آویزان می شوند تا از بیرون ریختن غذا از آن ها جلوگیری شود.
عکس غذاخانهعکس غذاخانه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس