علی اکبرپور

پیشنهاد کاربران

علی اکبرپور ( زادهٔ ۱۷ مهر ۱۳۶۴ ) که با نام سهیل اکبرپور شناخته می شود ورزشکار جوجیتسو و هنرهای رزمی ترکیبی و اهل ایران است. وی در حال حاضر در رشته جوجیتسو قهرمان مسابقات جهانی ابوظبی در سال ۲۰۲۲ و قهرمان آسیا به همراه تیم ملی و رنکینگ یک جهان در رشته کنتاکت جوجیتسو فدراسیون جهانی جوجیتسو JJIF می باشد.
...
[مشاهده متن کامل]

• قهرمان و نائب قهرمان مسابقات جهانی جوجیتسو برزیلی حرفه ای در سازمان های ACBJJ روسیه و AJP امارات در کمربند بنفش سال ۲۰۱۹
• قهرمان آسیا به همراه تیم ملی جوجیتسو ایران در مسابقات جوجیتسو سال ۲۰۲۱
• قهرمان و قهرمان تمام اوزان ( ABSOLUTE ) مسابقات ADCC ترکیه ۲۰۲۲ در رده حرفه ای و ادالت
• ورزشکار و مبارز رشته هنرهای رزمی ترکیبی ( MMA ) با رکورد ۲ پیروزی و بدون شکست
• مدال طلای کنتاکت جوجیتسو قهرمانی آسیا ۲۰۲۳ تایلند - بانکوک
• مدال برنز جوجیتسو برزیلی قهرمانی آسیا ۲۰۲۳ تایلند - بانکوک

علی اکبرپور
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/علی_اکبرپور_(ورزشکار_جوجیتسو)
علی اکبرپور ( علی اکبرپور اسطلخی ) ( زادهٔ ۹ فروردین ۱۳۱۳ روستای سیاه اسطلخ، رشت – درگذشتهٔ ٢٧ دی ١۴٠١ بیمارستان امام رضا ( ع ) ارتش ) موسیقی دان، آهنگساز و نوازندهٔ اهل ایران بود. وی عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت و به «بتهوون ایران» مشهور بود.
...
[مشاهده متن کامل]

کاسعلی اکبرپور اسطلخی معروف به علی اکبرپور در ۹ فروردین ۱۳۱۳ در روستای سیاه اسطلخ رشت متولد شد. او تحصیلات ابتدایی خود را در شهر رشت سپری کرد. اولین استاد او در فراگیری ساز ویلن «موسیو یِرواند» بود. وی از سن ۱۳ یا ۱۴ سالگی در «رادیو بی سیم» رشت به اجرای ویلن می پرداخت. او در نوجوانی به استخدام ارتش درآمد و در «ارکستر ارتش» نوازندگی و آهنگسازی می کرد. از دیگر استادان او می توان به «کیهان دیوان بیگی» و «رکن الدین نژند» اشاره نمود. اکبرپور در سال های جوانی یک ارکستر تشکیل داد که در رادیو رشت به اجرای موسیقی می پرداخت. «غلامحسین بنان» در سال ۱۳۳۴ با آن ارکستر برنامه داشته است. وی در آن ایام با خوانندگانی همچون: «ناصر مسعودی»، «منصور فانی»، «نادر گلچین» و «فریدون پوررضا» به عنوان آهنگساز، رهبر ارکستر و نوازنده همکاری داشته است. «ابراهیم روحی فر»، «والودیا تارخانیان»، «اقدس پورتراب»، «محمود کریمی»، «حسن رادمرد»، «رحمت الله بدیعی»، «توماس کریستین داوید»، «مصطفی کمال پورتراب»، «حسین دهلوی»، «فرهاد فخرالدینی» و احمد پژمان از دیگر موسیقی دانانی بوده اند که در آموزش موسیقی به «علی اکبرپور» نقش داشته اند. وی در سال ۱۳۵۰ یا ۵۱ موفق به دریافت لیسانس در رشته آهنگسازی از هنرکده موسیقی ملی شد و در دانشگاه نظامی به تدریس موسیقی مشغول گشت. آثار با کلام او با خواننده هایی نظیر: «ایرج»، «سیما بینا»، «حمیرا»، «عهدیه»، «مرجان»، «سیما مافیها»، «نادر گلچین»، «مازیار»، «ناصر مسعودی»، «رشید وطن دوست»، «مهرداد کاظمی»، «بهرام گودرزی»، «جهانگیر زمانی»، «قدمی»، «بهرام حصیری»، «صادق صادقی»، «بیژن بیژنی»، «فاضل جمشیدی» و … اجرا و ضبط شده اند. مجموعه «نغمه های زندگی»، «سوئیتها» و «سمفونیها» قطعه های گوناگون برای «ویلن»، «فلوت»، «نی»، «پیانو» و … از جمله آثار بی کلام اوست که برای ارکسترهای بزرگ و کوچک نوشته شده اند. او با ارکسترهایی نظیر «باربد»، «نکیسا» و ارکسترهای بزرگ رادیو و تلویزیون همکاری داشته است. در اختتامیه جشنواره موسیقی مقاومت که مهر سال ۱۳۹۰ برگزار شد از «علی اکبرپور» به عنوان «آهنگساز پیشکسوت دفاع مقدس» تجلیل شد. همچنین در دی ماه ۱۳۹۵ در اولین همایش شعر و موسیقی شیون فومنی از «علی اکبرپور» تجلیل به عمل آمد. در ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ نیز در سومین برنامه «خنیاگران سرزمین مادری» در فرهنگسرای ارسباران از «علی اکبرپور» تجلیل شد.

علی اکبرپور
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/علی_اکبرپور

بپرس