علاءالدین و چراغ جادو

دانشنامه عمومی

علاءالدین و چراغ جادو (فیلم ۱۹۵۲). «علاءالدین و چراغ جادو» ( انگلیسی: Aladdin Aur Jadui Chirag ) فیلمی هندی در سبک فانتزی است که در سال ۱۹۵۶ منتشر شد.
عکس علاءالدین و چراغ جادو (فیلم ۱۹۵۲)

علاءالدین و چراغ جادو (فیلم ۱۹۷۰). علاءالدین و چراغ جادو ( به فرانسوی: Aladin et la Lampe Merveilleuse ) انیمیشنی در سبک تخیلی و ماجراجویی[ ۱] به کارگردانی ژان ایماژ محصول فرانسه ساخته شده در سال ۱۹۷۰ است. داستان این فیلم کمابیش بر اساس داستان علاءالدین در قصه های هزار و یک شب می باشد.
عکس علاءالدین و چراغ جادو (فیلم ۱۹۷۰)

علاءالدین و چراغ جادو (فیلم ۱۹۷۹). علاءالدین و چراغ جادو ( به تامیلی: Allauddinum Albhutha Vilakkum ) فیلمی محصول سال ۱۹۷۹ و به کارگردانی آی. وی. ساسی است. در این فیلم بازیگرانی همچون کمال حسن، راجینیکانت، جایا بهاراتی، سریپریا، جمینی گانسان، ساویتری و سوکوماری ایفای نقش کرده اند.
عکس علاءالدین و چراغ جادو (فیلم ۱۹۷۹)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

علاءالدّین و چراغ جادو (Aladdin eller den forunderlige Lampe)
مهم ترین اثر آدام اولِنشلگر، به اقتباس از هزارویک شب، نوشته شده به دانمارکی در ۱۸۰۵ـ۱۸۴۰. علاء الدین چراغ جادویی می یابد و اگرچه حرص و طمع باعث می شود چراغ را از دست بدهد، چون واقعاً بی گناه است بار دیگر چراغ را به دست می آورد. جز علاءالدین، سندباد و نورالدین، و تعداد بی شماری از مردم شهرنشین، که به شکلی مضحک توصیف شده اند، شخصیت های این درامِ رمانتیک را تشکیل می دهند، که در واقع بازتاب دهندۀ زندگی روزمرۀ مردم کپنهاگ اند. اولنشلگر در این اثر که گویی داستان زندگی او در پَسِ آن نهان است، می کوشد که نشان دهد پاکی و صداقت همیشه بر روشنفکری محض پیروز می شود. اُپراهای بسیاری به اقتباس از داستان علاء الدین ساخته شده است که همگی عنوان علاء الدین دارند برای اثرِ اولنشلگر، دو آهنگ ساز دانمارکی با نام های کریستیان دانینگ و کارل نیلسن، موسیقی صحنه ساخته اند.

پیشنهاد کاربران

بپرس