ظروف استیل

پیشنهاد کاربران


فولاد ضد زنگ یا Stainless Steel که در ایران آن را به نام مختصر �استیل �می شناسیم، از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته می شود. با ترکیب کردن آهن و دیگر فلزات، مقاومت و دوام ظروف آهنی حاصله ( که اکنون استیل نام می گیرد ) افزایش می یابد و ظروف استیل را به ظروفی مقاوم در برابر آسیب ها و خوردگی های رایج در ظروف آهنی تبدیل می کند. در واقع این ظروف تاحدودی سبک تر و درمقابل فرسودگی بسیار مقاوم تر از ظروف آهنی می باشند.
...
[مشاهده متن کامل]

برخی از فلزاتی که برای ترکیب کردن با آهن مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم. این فلزات، به ظرف حالت سختی می دهند و آن را در مقابل آسیب ناشی از حرارت بالا، خراشیده شدن و ساییده شدن مقاوم می سازند، اما انتقال حرارت را در این نوع از ظروف تاحدودی کاهش می دهند. علاوه بر انتقال حرارتی کمتر، چسبیدن مواد غذایی به این ظروف نیز به عنوان دومین مشکل شناخته می شود.
نگهداری ظرف استیل نسبت به انواع آلومینیومی و مسی ساده تر است زیرا به ساییدن و برق انداختن نیاز ندارند. این ظرفها زنگ نمی زنند اما چنانت که گفتیم رسانای حرارتی خیلی خوبی نیستند و حرارت را به طور یکنواخت منتقل نمی کنند به همین دلیل هنگامی که بر روی شعله مستقیم قرار می گیرند، بعضی از قسمت های آن داغ تر می شوند ولذا غذا را باید مرتب در آنها هم زد تا یکنواخت حرارت ببیند وگرنه احتمال سوختن قسمت هایی از غذا زیاد است.

بپرس