طعمه ماهیگیری


معنی انگلیسی:
ground bait

دانشنامه عمومی

طعمه ماهیگیری به هر ماده ای گفته می شود که برای جذب و صید ماهی استفاده می شود، به عنوان مثال روی قلاب ماهیگیری، در دان خوری زمینی یا داخل تله ماهی. طعمه های ماهیگیری به طور سنتی غذای طبیعی ماهی ها می باشند، مانند خرچنگ شب، حشرات، کرم ها و ماهی های طعمه کوچک تر برای این منظور استفاده می شود. ماهیگیران همچنین کاربرد مواد غذایی فرآوری شده، طعمه های پلاستیکی و به تازگی طعمه های بیونیک برای جذب ماهی را آغاز کرده اند.
مطالعات نشان می دهد که طعمه های طبیعی مانند شوریده ماهیان و میگو بیشتر توسط ماهی شناخته می شوند و به راحتی پذیرفته می شوند. اینکه یک ماهیگیر ممکن است چه تکنیک مختلفی را انتخاب کند، عمدتاً توسط گونه هدف و زیستگاه آن تعیین می شود. طعمه ها را می توان به دو دسته اصلی تقسیم کرد: طعمه های مصنوعی و طعمه های طبیعی.
یک ماهیگیر طعمه طبیعی، به استثنای موارد معدود، از گونه های طعمه معمولی ماهی به عنوان یک جذب کننده استفاده می کند. طعمه طبیعی مورد استفاده ممکن است زنده یا مرده باشد. طعمه های طبیعی رایج عبارتند از کرم خاکی، زالو ( به ویژه طعمه زالو Nephelopsis obscura ) ، کپورماهیان، قورباغه، سمندر و حشرات. طعمه های طبیعی به دلیل بافت واقعی، بو و رنگ طعمه ارائه شده مؤثر هستند. پنیر به دلیل بوی قوی و رنگ روشنش طعمه ای بسیار موفق شناخته شده است. از خارپشت دریایی به عنوان طعمه sheepshead استفاده می شود.
عکس طعمه ماهیگیریعکس طعمه ماهیگیریعکس طعمه ماهیگیریعکس طعمه ماهیگیریعکس طعمه ماهیگیریعکس طعمه ماهیگیری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس