طعم اکتسابی یا ذائقه اکتسابی، طعمی است که برای فرد ناآشنا ممکن است در ابتدا ناخوشایند باشد.
معمولا برای لذت بردن از این طعم ها باید چندین بار سعی کرد تا مزهٔ آن یاد گرفته شود. از مزه های اکتسابی می توان به آبجو، خاویار، قهوه، زیتون و شراب قرمز اشاره کرد. گاهی ذائقه در هنر نیز با این پدیده قیاس می شود.
• چشیدن
• خوراکی ها
• زیبایی شناسی
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمعمولا برای لذت بردن از این طعم ها باید چندین بار سعی کرد تا مزهٔ آن یاد گرفته شود. از مزه های اکتسابی می توان به آبجو، خاویار، قهوه، زیتون و شراب قرمز اشاره کرد. گاهی ذائقه در هنر نیز با این پدیده قیاس می شود.
• چشیدن
• خوراکی ها
• زیبایی شناسی
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
wiki: طعم اکتسابی