لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
بعربی دردی خمر است
دانشنامه آزاد فارسی
طَرْطیر (cream of tartar)
گردی سفید و بلورین با فرمول شیمیایی KC۴H۵O۶. به عنوان مخمر در گردهای نان پزی استفاده می شود. نوعی ناخالص از آن نیز طی فرآیند تخمیر انگور برای تبدیل شدن به شراب حاصل می شود.
گردی سفید و بلورین با فرمول شیمیایی KC۴H۵O۶. به عنوان مخمر در گردهای نان پزی استفاده می شود. نوعی ناخالص از آن نیز طی فرآیند تخمیر انگور برای تبدیل شدن به شراب حاصل می شود.
wikijoo: طرطیر
پیشنهاد کاربران
نام گیاهی شور