گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک شماره پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و اندکی روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت 1۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت 1۸۰ دقیقه بپزید.
... [مشاهده متن کامل]
نخود را شسته و با اندکی آب به مدت 1 ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک شماره پیاز را نگینی خرد کنید, گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته, پوست آن ها را بگیرید و به اندازه مد نظر خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و اندکی روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت 5 تا 6 دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده, کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
گوشت پخته شده, گوجه فرنگی های خرد شده, جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و 3 لیوان از آب گوشت, پودر زیره, فلفل سیاه و فلفل قرمز, نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 1 ساعت به آرامی بپزد و مفید جا بیفتد.
... [مشاهده متن کامل]
نخود را شسته و با اندکی آب به مدت 1 ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک شماره پیاز را نگینی خرد کنید, گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته, پوست آن ها را بگیرید و به اندازه مد نظر خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و اندکی روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت 5 تا 6 دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده, کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
گوشت پخته شده, گوجه فرنگی های خرد شده, جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و 3 لیوان از آب گوشت, پودر زیره, فلفل سیاه و فلفل قرمز, نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 1 ساعت به آرامی بپزد و مفید جا بیفتد.