صمغ زانتان ( نام علمی: xanthan gum ) یک قندی برون سلولی است که توسط گونه های مختلف زانتوموناس تولید می شود. صمغ زانتان نخستین نسل جدید چندقندی برون سلولی در علم زیست فناوری است که توسط چندین ریزاندامگان مانند باکتری زانتوموناس کمپستریس ( campestris Xanthomonas ) تولید می شود. [ ۲]
واحدهای سازنده این صمغ، گلوکز، مانوز و دی - گلوکورونیک اسید هستند. این صمغ، با وجودِ داشتنِ وزن مولکولی بالا، به سادگی در آب سرد و گرم حل می شود و حتی در مقادیر کم، محلول بسیار غلیظ تولید می کند. دراثرِ بهم زدن، از گرانرویی آن کاسته می شود. تغییرات PH پی اچ، اثر چندانی بر روی آن ندارد. [ ۳]
این صمغ در صنایع بسیاری از جمله شیمی صنایع غذایی، فراورده های نفتی و مواد آرایشی کاربرد دارد. این صمغ در انواع مختلفی از نوشابه ها، کنسروها و مواد غذایی منجمد مورد استفاده قرار می گیرد.
Statistical Optimization of Xanthan Gum Production and Influence of Airflow Rates in Lab - scale Fermentor
خرید صمغ زانتان گام
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفواحدهای سازنده این صمغ، گلوکز، مانوز و دی - گلوکورونیک اسید هستند. این صمغ، با وجودِ داشتنِ وزن مولکولی بالا، به سادگی در آب سرد و گرم حل می شود و حتی در مقادیر کم، محلول بسیار غلیظ تولید می کند. دراثرِ بهم زدن، از گرانرویی آن کاسته می شود. تغییرات PH پی اچ، اثر چندانی بر روی آن ندارد. [ ۳]
این صمغ در صنایع بسیاری از جمله شیمی صنایع غذایی، فراورده های نفتی و مواد آرایشی کاربرد دارد. این صمغ در انواع مختلفی از نوشابه ها، کنسروها و مواد غذایی منجمد مورد استفاده قرار می گیرد.
Statistical Optimization of Xanthan Gum Production and Influence of Airflow Rates in Lab - scale Fermentor
خرید صمغ زانتان گام
wiki: صمغ زانتان