شیمی آبجو. شیمی آبجو ( به انگلیسی: Beer chemistry ) در واقع به بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در آبجو می پردازد. برخی از این ترکیبات عامل طعم، بو و ظاهری خاص آبجو هستند. بیشتر ترکیبات موجود در آبجو از فعالیت های متابولیکی گیاهان و مخمرها ناشی می شوند و به همین دلیل در حوزه بررسی رشته های بیوشیمی و شیمی آلی قرار می گیرند. [ ۱] بیش از ۹۰ درصد آبجو از آب تشکیل شده است و به ّمین خاطر یون های معدنی موجود در آب، می توانند بر طعم و مزه آن تأثیر چشم گیری داشته باشند. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: شیمی آبجو