شیره نشاسته

پیشنهاد کاربران

شیره نشاسته، گلوکز قنادی، شربت گلوکز، شیره ذرت همه اصطلاحاتی هستند که اغلب به جای هم برای اشاره به همان نوع شیره نشاسته استفاده می شوند. همه آنها از آب کافت نشاسته، به طور معمول از سیب زمینی، ذرت، برنج یا کاساوا یا سایر گیاهان غنی از نشاسته به دست می آیند. فرآیند آب کافت، ذرات نشاسته را به قندهای ساده تر تجزیه می کند.
...
[مشاهده متن کامل]

اصطلاحات "شربت گلوکز" و "شیره نشاسته" عمومی تر هستند و ترکیب شیره را توصیف می کنند که عمدتاً از ذرات قند قوام آمده تشکیل شده است. از طرف دیگر، "شیره ذرت" به طور خاص به شیره قندی اشاره دارد که از نشاسته ذرت به دست می آید.
صرف نظر از اصطلاح مورد استفاده، این شیره ها خواص مشابهی دارند، از جمله استفاده از آنها در تقویت بافت، جلوگیری از تبلور و ایجاد شیرینی در محصولات غذایی مختلف. آنها معمولاً در صنایع نانوایی، شیرینی پزی و صنایع غذایی استفاده می شوند.

شیره نشاسته

بپرس