شیره خنک

لغت نامه دهخدا

شیره خنک. [ رَ / رِ خ ُ ن َ ] ( اِ مرکب ) تخم خرفه و تخم گشنیز و تخم کاهو و تخم کاسنی را نرم کوفته و در تنزیبی بندند و میان آب نهند و برمجیدن گیرند تا تمام جزء لطیف آن به آب درآید و به شب در ایاز نهند و صبح ناهار آشامند. ( یادداشت مؤلف ).

فرهنگ فارسی

تخم خرفه تخم گشنیز و تخم کاسنی را نرم کوفته در تنزیبی بندند و میان آب نهند و بر مجیدن گیرند تا تمام جزئ لطیف آن به آب در آید و به شب در ایاز نهند و صبح ناهار آشامند .

پیشنهاد کاربران

بپرس