شیرخرما

لغت نامه دهخدا

شیرخرما. [ خ ُ ] ( اِ مرکب ) شیر و خرما. خرما و شیر. ( ناظم الاطباء ).

فرهنگ فارسی

شیر و خرما

دانشنامه عمومی

شیرخُرما غذایی است که در کشورهایی مانند پاکستان و هند در پایان ماه رمضان به عنوان غذای مخصوص روز عید فطر تهیه و خورده می شود. نام این خوراک یا دسر، فارسی است و ترکیب اصلی آن شیر چرخ نکرده، رشته فرنگی، شکر، خرمای خشک و برخی خشکبار است.
مسلمانان پاکستان و هند ( به ویژه در شهر حیدرآباد ) و برخی کشورهای عربی این غذا را در صبح روز عید فطر به عنوان نخستین خوراک بعد از ماه رمضان صرف می کنند و در سراسر روز نیز با همین غذا از مهمانان خود پذیرایی می کنند.
مقداری رشته فرنگی را در کره تفت می دهند تا برشته شود. سپس شیر را به آن اضافه می کنند و می گذارند با هم بپزد. هنگامی که شیر کمی غلیظ شد شکر، چند دانه خرمای خشک، مقداری کشمش، خلال پسته، بادام یا بادام هندی، گلاب، هل و زعفران را نیز به آن می افزایند و فرایند پختن را تا جا افتادن این مواد در شیر ادامه می هند.
• دستور ساخت شیرخرما
• دستور ساخت شیرخرما
• دستور ساخت شیرخرما
عکس شیرخرماعکس شیرخرما
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس