شیرابه کننده ها (emulsifier)
افزودنی غذایی که برای تجزیه و معلق نگه داشتن چربی ها در فرآورده هایی چون مایونز و کرۀ بادام زمینی به کار می رود. زردۀ تخم ماکیان شیرابه کننده ای طبیعی است، اما، امروزه، اغلب شیرابه کننده های تجاری را از مواد شیمیایی مصنوعی تهیه می کنند.
افزودنی غذایی که برای تجزیه و معلق نگه داشتن چربی ها در فرآورده هایی چون مایونز و کرۀ بادام زمینی به کار می رود. زردۀ تخم ماکیان شیرابه کننده ای طبیعی است، اما، امروزه، اغلب شیرابه کننده های تجاری را از مواد شیمیایی مصنوعی تهیه می کنند.
wikijoo: شیرابه_کننده_ها