شیر پاستوریزه شیری است که برای از بین بردن باکتری های مضر و افزایش ماندگاری آن، تحت فرآیندی به نام پاستوریزاسیون قرار گرفته است. این فرآیند شامل گرم کردن شیر تا دمای 63 تا 72 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 30 ثانیه و سپس سرد کردن سریع آن است.
... [مشاهده متن کامل]
شیرهای پاستوریزه به دسته شیرهایی گفته می شود که در کارخانه طی فرایندهایی که بر روی آن ها صورت می گیرد، به نوعی بهداشتی تر شده و میکروب های حاصل در او نیز از بین می روند. این شیرها از نظر طعم و مزه، بسیار با شیرهای محلی متفاوت اند.
... [مشاهده متن کامل]
شیرهای پاستوریزه به دسته شیرهایی گفته می شود که در کارخانه طی فرایندهایی که بر روی آن ها صورت می گیرد، به نوعی بهداشتی تر شده و میکروب های حاصل در او نیز از بین می روند. این شیرها از نظر طعم و مزه، بسیار با شیرهای محلی متفاوت اند.