شیر هموژنیزه شیری است که چربی آن به طور مکانیکی شکسته شده و به ذرات ریز و یکنواخت تبدیل شده است. این فرآیند برای جلوگیری از جداشدن چربی شیر ( خامه ) و ایجاد یکدست شدن چربی در سرتاسر شیر انجام می شود.
... [مشاهده متن کامل]
فرآیند هموژنیزاسیون:
در این فرآیند، شیر تحت فشار زیاد از طریق منافذ بسیار ریز عبور داده می شود. این کار باعث شکسته شدن گلبول های چربی شیر و تبدیل آنها به ذرات ریز می شود.
... [مشاهده متن کامل]
فرآیند هموژنیزاسیون:
در این فرآیند، شیر تحت فشار زیاد از طریق منافذ بسیار ریز عبور داده می شود. این کار باعث شکسته شدن گلبول های چربی شیر و تبدیل آنها به ذرات ریز می شود.