شیر محلی یا شیر خام به شیری گفته می شود که کاملاً طبیعی است و هیچ فرآیند شیمیایی بر روی آن صورت نمی گیرد. معمولاً غیرپاستوریزه است و مستقیماً از گاو به مصرف کننده فروخته می شود.
شیرهای محلی کاملاً خام می باشند و هیچ گونه مواد یا اسانسی در آن ها استفاده نمی شود.
... [مشاهده متن کامل]
شیرهای محلی غلظت بالاتری دارند در حالی که شیرهای پاستوریزه رقیق تر هستند.
![شیر محلی](//img.abadis.ir/comments/words/شیر محلی/001933.webp)
شیرهای محلی کاملاً خام می باشند و هیچ گونه مواد یا اسانسی در آن ها استفاده نمی شود.
... [مشاهده متن کامل]
شیرهای محلی غلظت بالاتری دارند در حالی که شیرهای پاستوریزه رقیق تر هستند.
![شیر محلی](http://img.abadis.ir/comments/words/شیر محلی/001933.webp)