شیر خام، شیری است که پاستوریزه نشده است؛ فرایندی که مایعات خوراکی را گرما می دهند تا عوامل بیماری زا برای مصرف ایمن و ماندگاری بیشتر کشته شوند. [ ۱] طرفداران شیر خام معتقد به وجود سودمندی هایی مانند مزه بهتر، املاح بیشتر و ایجاد یک دستگاه ایمنی سالم برای انسان هستند. گرچه جامعه پزشکی برای خطراتی مانند آلوده بودن، و نداشتن سودمندی مشخص هشدار داده اند. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: شیر خام