شکر پالم

دانشنامه عمومی

شکر پالم ( انگلیسی: Palm sugar ) یک شیرین کننده است که از هرگونه درخت نخل بدست می آید. شکر پالم گاهی اوقات بر اساس نوع نخل، مانند شکر نخل نارگیل، توصیف می می شود. درحالیکه شکر نخل های مختلف ممکن است اندکی در ترکیبات متفاوت باشند، همه آنها به صورت مشابه فرآوری می شوند و می توان آنها را به جای یکدیگر استفاده کرد.
منابع عمده شکر پالم، نخل های پالمیرا، خرما، نیپا، سیاه رشته و نارگیل هستند.
عکس شکر پالم
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس