شکر نارگیل ( به انگلیسی: Coconut sugar ) ( هم چنین به نام های شکر درخت نارگیل، شکر نخل نارگیل، شکر شیره درخت نارگیل یا شکر شکوفه نارگیل شناخته می شود ) ، شکر پالم است که از شیره ساقه غنچه نخل نارگیل تولید می شود. [ ۱]
انواع دیگر شکر پالم از نخل کیتول ( نخل دم دار تنها ) ، نخل پالمیرا، نخل خرما، نخل خرما نقره ای، نخل ساگو یا نخل سیاه رشته تهیه می شود.
شکر نارگیل که در بسیاری از کشورها به عنوان یک شیرین کننده از آن استفاده می شود، ارزش تغذیه یا فواید سلامتی قابل توجه ای نسبت به دیگر شیرین کننده ها ندارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفانواع دیگر شکر پالم از نخل کیتول ( نخل دم دار تنها ) ، نخل پالمیرا، نخل خرما، نخل خرما نقره ای، نخل ساگو یا نخل سیاه رشته تهیه می شود.
شکر نارگیل که در بسیاری از کشورها به عنوان یک شیرین کننده از آن استفاده می شود، ارزش تغذیه یا فواید سلامتی قابل توجه ای نسبت به دیگر شیرین کننده ها ندارد.
wiki: شکر نارگیل