شوچو

دانشنامه عمومی

شوچو ( به ژاپنی: 焼酎 Shochu ) ، یکی از انواع نوشیدنی های الکلی و نوشیدنی های تقطیری در ژاپن است. این مشروب از تخمیر موادی مانند برنج، غلات، سیب زمینی به دست می آید. [ ۱]
عکس شوچو

شوچو (دوره آسوکا). شوچو ( به ژاپنی: 朱鳥 Shuchō ) نام عصر ژاپنی ( نِنگُو ) بود. این عصر بعد از هاکوچی و قبل از تایهو قرار داشت و از دسامبر ۶۵۴ تا مارس ۷۰۱ به طول انجامید. در طی این عصر امپراتور تمو و امپراتریس جیتو حکمران ژاپن بودند.
عکس شوچو (دوره آسوکا)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس