ششلیک
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
نوعی خوراک . طرز تهیه آن چنین است که مقداری گوشت راسته قرمز و به قدر یک چهارم آن دنبه را قطعه قطعه کرده با پیاز خرد شده مخلوط نماید و نصف روز در محل خنکی بگذارند و روی آن را سرکه و نمک و فلفل ریزند تا ترد شود . سپس چهار قطعه گوشت و یک قطعه دنبه را به ترتیب به سیخ باریک و بلند کشیده ماند کباب معمولی روی آتش پزند و آبدار بردارند و در قاب گذاشته روی آن کره و پیاز خرد کرده ریزند .
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
مترادف ها
کباب، ششلیک
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید