شرکت نوپا

دانشنامه عمومی

شرکت نوپا، شرکت نوآفرین[ ۱] یا استارتاپ ( به انگلیسی: Startup ) ، به شرکت یا کسب وکاری گفته می شود که معمولاً به تازگی و در نتیجهٔ کارآفرینی یک یا چند فرد ایجاد شده است. چنین مجموعه هایی معمولاً رشد سریعی دارند و در جهت تولید راه حلی نوآورانه و دوام پذیر برای رفع یک نیاز در بازار شکل می گیرند.
استارت آپ پروژه ای بود که توسط یک یا چند کارآفرین و برای جستجو، توسعه و اعتبارسنجی یک مدل تجاری مقیاس پذیر ( قابل اندازه گیری و بررسی ) انجام شد.
کارآفرین، فرد یا گروهی است که در عرصه های مختلف قصد ایجاد کارگاه یا شرکت در زمینه توسعه های ویژه و گروهی را دارد و می تواند دارای اهداف بلند پروازانه ای نیز باشد. استارت آپ به مشاغلی نو اطلاق می شود که افراد به وسیله آن قصد دارند فراتر از بنیان گذاران انفرادی رشد کنند.
استارت آپ ها در ابتدا با عدم قطعیت زیادی مواجه می شوند و احتمال شکست آن ها بالا است، به همین سبب، در نهایت تعداد کمی از آن ها موفق و اثرگذار خواهند بود.
این شرکت ها معمولاً مبتنی بر ایده های ریسک پذیری هستند که مدل کسب وکار آشکاری ندارند و بازار هدفشان نیز فرضی است. شرکت های نوپا می توانند در هر زمینه ای ایجاد شوند و با اندیشه پردازی، در آن حوزه متفاوت کار کنند.
بر همین اساس، این مجموعه ها معمولاً به دنبال جذب سرمایه برای رشد سریع تر در مدت زمانی کوتاه هستند.
• مبتنی بر ارائه یک نوآوری نو
• مبتنی بر کار تیمی
• برخورداری از عدم قطعیت
• امکان توسعه پذیری و مقیاس پذیری کسب وکار
• ریسک پذیری نسبتاً بالا
• آسیب پذیری نسبت به رقبا کهن تر
اعتبار کم در ابتدای راه توسعه
شرکت های نوپا می توانند در هر شکلی و به هر اندازه ای ایجاد شوند. سرمایه گذارها به طور کلی به آن دسته از شرکت های نوپایی جلب می شوند که نسبت به خطر، سود بالایی دارند و مقیاس پذیرتر هستند؛ بنابراین، استارتاپ های مورد هدف سرمایه گذارها، هزینه راه اندازی کمتر، ریسک کمتر، توان بالاتر برای برگرداندن سرمایه و زمان کمتر برای برگشت سرمایه دارند. یک شرکت نوپای موفق معمولاً قابلیت رشد بیشتری نسبت به یک شرکت جا افتاده دارد و می تواند با سرمایه یا نیروی کار کمتر، رشد بیشتری نسبت به شرکت های قدیمی داشته باشد. شرکت های نوپا برای رشد سریع خود نیاز به جذب سرمایه دارند و در این راه گزینه های مختلفی پیش روی آن ها است. شرکت های فعال موجود یا سایر افراد سرمایه گذار می توانند از طریق تبادل پول نقد در برابر سهام به شرکت های نوپا برای شروع فعالیت شان کمک کنند. با این حال، بسیاری از شرکت های نوپا در عمل توسط بنیان گذارانشان سرمایه گذاری می شوند.
عکس شرکت نوپا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس