شرکت معدنی و صنعتی چادرملو

پیشنهاد کاربران

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، ( به انگلیسی: Chadormalu Mining and Industrial Company ) یا به اختصار CMIC، یک شرکت ایرانی ثبت شده در بورس اوراق بهادار تهران است، که در خردادماه سال ۱۳۷۱ معادل با ژوئن ۱۹۹۲ میلادی تأسیس شده است. این شرکت اکنون به دو بخش معدنی و صنعتی قابل تفکیک می باشد که شرکت معدنی از مرحله استخراج سنگ تا تولید کنسانتره و بخش صنعتی از تولید گندله تا فولاد را شامل می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

مواد اصلی تولیدشده در شرکت معدنی چادرملو، شامل بیش از ده میلیون تن کنسانتره سنگ آهن و حدود یک میلیون و دویست هزار تن سنگ آهن دانه بندی شده برای کوره های بلند در سال است که در رونق اقتصاد کشور و صادرات به منطقهٔ خاورمیانه نقش بسزایی ایفا می کند. شرکت معدنی و صنعتی چادرملو یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان سنگ آهن در ایران است که با بهره برداری از واحدهای فولادی خود توانسته زنجیره تولید فولاد را از استخراج سنگ آهن تا نورد محصولات پایانی فولاد تکمیل کند.
با توجه به ارزش بازار دلار در ایران، این شرکت با درآمد ۲ میلیارد دلاری در سال ۱۳۸۶، به یکی از بزرگ ترین شرکت های فهرست شده در بورس اوراق بهادار تهران تبدیل گشته است.
معدن کانسار چادرملو در سال ۱۳۱۹ به وسیله یک مهندس ایرانی به نام مهندس سبحانی و تحت نظارت زمین شناس آلمانی بنام کومل کشف گردید. پژوهش های نخستین زمین شناسی در بین سال های ۱۳۴۲ الی ۱۳۴۳ هجری خورشیدی، به حفر تونل های اکتشافی منجر شد. اکتشافات کلی منطقه و مغناطیس سنجی هوایی که از سال ۱۳۴۷ در مساحتی به وسعت ۴۰ هزار کیلومتر مربع آغاز شده بود منجر به ثبت ناهنجاری ( Anomaly ) مغناطیسی در کل منطقه بافق، ساغند و زرند کرمان گردید. اکتشافات تکمیلی در سال های ۱۳۵۷–۱۳۵۲ انجام شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، کانسار چادرملو به عنوان یک طرح مستقل مورد توجه قرار گرفت، در سال ۱۳۶۲ مذاکره برای ادامه مطالعات و طراحی تفصیلی با شرکت LKAB سوئد آغاز شد که به نتیجه نرسید.
در سال ۱۳۶۵ مهندسین مشاور آلمانی شرکت E. B. E به منظور انجام مطالعات اولیه و طراحی تفصیلی انتخاب و قرارداد مهندسی فاز یک در سال ۱۳۶۵ و فازهای ۲ و ۳ در سال ۱۳۶۹ بین شرکت ملی فولاد ایران و مهندسین مشاور مذکور منعقد گردید. پس از انجام مطالعات فاز ۱ مشاور مزبور، با تأیید شرکت ملی فولاد ایران روش فرآوری سنگ آهن چادرملو را از طریق جداکننده میدان ضعیف، جداکننده مغناطیسی میدان قوی، فلوتاسیون کنسانتره هماتیتی به منظور کاهش فسفر و بازیابی آپاتیت ( کنسانتره فسفر ) انتخاب و طراحی تفصیلی را بر اساس این روش آغاز نمود.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/شرکت_معدنی_و_صنعتی_چادرملو

بپرس