شرموله

دانشنامه عمومی

شرموله ( انگلیسی: Chermoula ) ( عربی: شرمولة، بربری: tacermult یا tacermilt ) یک گزک و سس ترچاشنی است[ ۱] که در آشپزی الجزایر، لیبی، مراکش و تونس استفاده می شود. [ ۲] به طور سنتی از آن برای طعم دادن به ماهی یا غذاهای دریایی استفاده می شود، اما می توان آن را بر روی سایر گوشت ها یا تره بار استفاده کرد. [ ۳] شرموله تا حدودی شبیه چیمیچوری آمریکای لاتین است.
عکس شرموله
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس