شرایط اشپزخانه مدرن

پیشنهاد کاربران

یک آشپزخانه مدرن دارای پنج قانون طلایی است:
۱_ مثلث طلایی : در یک آشپزخانه ایده آل وجود یک مثلث فرضی که به مثلث طلایی معروف است ، الزامی است. گوشه های این مثلث محل قرارگیری اجاق گاز، سینک و یخچال است و بهترین فرم این مثلث، متساوی الاضلاع است که طول ساقهای آن حداقل 1/5 تا 2 متر باشد.
...
[مشاهده متن کامل]

۲_عرض راهروها
فاصله استاندارد بین کابینت های ردیف پایین تا کابینت و لوازم آشپزخانه در سمت مقابل یا اصلاحا عرض راهروها باید حداقل 107 سانتی متر باشد تا هنگام کار در آشپزخانه احساس راحتی کنید. در این مقدار فضا بدون مزاحمت می توانید به راحتی رفت و آمد کرده و به کارهای معمول آشپزی بپردازید.
۳_فضای خالی اطراف اجاق گاز
بین اجاق گاز تا سایر لوازم آشپزخانه فضایی استاندارد روی صفحه کابینت مورد نیاز است. این فضا به شما اجازه میدهد تا در حین کار ابزار و لوازم مورد نیاز را در نزدیکی آن قرار دهید یا قابلمه و ظروف سرو را در کنار محل پخت آن قرار داده و بدون شلوغ کردن دیگر فضاها غذای آماده را درون ظرف سرو بکشید.
۴_محل قرار گیری سینک
بین محل قرار گیری سینک و اجاق گاز باید حداقل 1/5 تا 2 متر فاصله وجود داشته یاشد. این فاصله به شما اجازه می دهد تا محلی برای قرار دادن وسایل داشته باشید و این وسایل برای کار آشپزی مشکل ساز نشوند. از طرفی این فاصله روی صفحه کابینت به شما اجازه میدهد تا جایی برای انجام آماده سازی مواد و امور شستن، پاک کردن و خرد کردن و … داشته باشید.
5. محل قرار گیری یخچال
بهترین محل برای یخچال جایی به دور از رطوبت و گرمای فر یا اجاق گاز است. بنابراین در روش چیدمان مثلث طلایی این نکته رعایت شده و مکان آن در سمتی به دور از سینک و اجاق گاز در نظر گرفته شده است اما چنانچه مقدار فضا این اجازه را به شما نمی دهد بهترین جا رعایت فاصله ای حداقل یک متری از سینک آشپزخانه یا اجاق گاز است و البته فراموش نکنید که این فضا باید به گونه ای باشد که بدون ایجاد مزاحمت توسط سایر لوازم بتوانید به راحتی درب یخچال را باز بسته کنید و کار تمیزکاری یخچال و قفسه های آن به راحتی امکان پذیر باشد.

بپرس