شراب کاهی یا شراب کشمشی، شرابی است که از انگورهایی استفاده می کند که برای غلیظ شدن خشک شده اند. نتیجه مشابه این فرایند شراب یخی است، اما فرایند تولید شراب کشمشی فرآیندی بسیار قدیمی تر و مناسب برای آب و هوای گرم است. قدمت این تکنیک به دوران پیش از کلاسیک بازمی گردد و این شراب ها در زمان رومی ها و در اواخر قرون وسطی / اروپای رنسانس مد شدند. به طور سنتی، بیشتر تولید این شراب ها در یونان، جزایر سیسیل، قبرس، شمال ایتالیا و کوه های آلپ فرانسه بوده است. با این حال، در حال حاضر تولیدکنندگان در مناطق دیگر نیز از این روش استفاده می کنند.
در روش کلاسیک، پس از برداشت دقیق دستی، خوشه های منتخب انگور رسیده در آفتاب کامل روی حصیرها قرار می گیرند. و فرایند خشک کردن حدود یک هفته یا کمی بیشتر طول می کشد.
همچنین می توان از قفسه های قابل حمل به راحتی به جای حصیر یا توری استفاده کرد، یا انگورها روی زمین در زیر تاک ها رها شوند، یا حتی انگور روی تاک آویزان شوند. ساقه پیچ خورده از نظر فنی، انگور باید از درخت انگور جدا شود تا شراب «شراب کاهی» باشد.
تکنیک دقیق استفاده شده با توجه به شرایط محلی، سنت ها و نوآوری های روزافزون متفاوت است. در برخی مناطق، انگورها را ابتدا در آفتاب می گذارند و بعد روی آن را می پوشانند یا شب ها روی آن را می پوشانند تا از ریزش شبنم محافظت کنند. در مناطق سردتر و دمپر، کل فرایند خشک کردن در داخل خانه، در کلبه ها، اتاق های زیر شیروانی یا گلخانه ها انجام می شود.
شراب های کاهی معمولاً شراب های سفید شیرین تا بسیار شیرین هستند، از نظر چگالی و شیرینی شبیه به Sauternesهستند اما به طور بالقوه شیرین تر هستند. آنها قادر به پیری طولانی هستند. در اطراف ورونا انگور قرمز خشک می شود و به دو روش مختلف تخمیر می شود تا یک شراب قرمز قوی خشک ( Amarone ) و یک شراب قرمز شیرین ( Recioto della Valpolicella ) تولید شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر روش کلاسیک، پس از برداشت دقیق دستی، خوشه های منتخب انگور رسیده در آفتاب کامل روی حصیرها قرار می گیرند. و فرایند خشک کردن حدود یک هفته یا کمی بیشتر طول می کشد.
همچنین می توان از قفسه های قابل حمل به راحتی به جای حصیر یا توری استفاده کرد، یا انگورها روی زمین در زیر تاک ها رها شوند، یا حتی انگور روی تاک آویزان شوند. ساقه پیچ خورده از نظر فنی، انگور باید از درخت انگور جدا شود تا شراب «شراب کاهی» باشد.
تکنیک دقیق استفاده شده با توجه به شرایط محلی، سنت ها و نوآوری های روزافزون متفاوت است. در برخی مناطق، انگورها را ابتدا در آفتاب می گذارند و بعد روی آن را می پوشانند یا شب ها روی آن را می پوشانند تا از ریزش شبنم محافظت کنند. در مناطق سردتر و دمپر، کل فرایند خشک کردن در داخل خانه، در کلبه ها، اتاق های زیر شیروانی یا گلخانه ها انجام می شود.
شراب های کاهی معمولاً شراب های سفید شیرین تا بسیار شیرین هستند، از نظر چگالی و شیرینی شبیه به Sauternesهستند اما به طور بالقوه شیرین تر هستند. آنها قادر به پیری طولانی هستند. در اطراف ورونا انگور قرمز خشک می شود و به دو روش مختلف تخمیر می شود تا یک شراب قرمز قوی خشک ( Amarone ) و یک شراب قرمز شیرین ( Recioto della Valpolicella ) تولید شود.
wiki: شراب کشمشی