شراب نارنجی، همچنین به عنوان شراب سفید تخمیر شده با پوست شناخته می شود، [ ۱] نوعی شراب ساخته شده از انگور شراب سفید است که در آن پوست انگور جدا نمی شود. [ ۲] این در تضاد با تولید شراب سفید معمولی است، که شامل خرد کردن انگور و انتقال سریع آب به داخل ظرف تخمیر است. پوست ها حاوی رنگدانه ها، فنل ها و تانن هایی هستند که معمولاً برای شراب های سفید نامطلوب در نظر گرفته می شوند، در حالی که برای شراب های قرمز پوستی و خیساندن بخش مهمی از فرایند شراب سازی است که به شراب قرمز رنگ، طعم و بافت آن را می بخشد. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: شراب نارنجی