مارسالا شراب تقویت شده ی، تلخ یا شیرین است، که در نواحی اطراف شهر ایتالیایی مارسالا در سیسیل تولید می شود.
استفاده از شراب مارسالا در آشپزی متداول است و به خصوص در رستوران های ایتالیایی در آمریکا رواج دارد.
شراب مارسالای تلخ برای معطر ساختن غذاهایی همچون مرغ مارسالا و ریزوتو استفاده می شود و شراب مارسالای شیرین برای تهیهٔ دسرهای ایتالیایی قوی مانند زبایونه، تیرامیسو و شرت کیک مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاستفاده از شراب مارسالا در آشپزی متداول است و به خصوص در رستوران های ایتالیایی در آمریکا رواج دارد.
شراب مارسالای تلخ برای معطر ساختن غذاهایی همچون مرغ مارسالا و ریزوتو استفاده می شود و شراب مارسالای شیرین برای تهیهٔ دسرهای ایتالیایی قوی مانند زبایونه، تیرامیسو و شرت کیک مورد استفاده قرار می گیرد.
wiki: شراب مارسالا