شراب مارسالا

دانشنامه عمومی

مارسالا شراب تقویت شده ی، تلخ یا شیرین است، که در نواحی اطراف شهر ایتالیایی مارسالا در سیسیل تولید می شود.
استفاده از شراب مارسالا در آشپزی متداول است و به خصوص در رستوران های ایتالیایی در آمریکا رواج دارد.
شراب مارسالای تلخ برای معطر ساختن غذاهایی همچون مرغ مارسالا و ریزوتو استفاده می شود و شراب مارسالای شیرین برای تهیهٔ دسرهای ایتالیایی قوی مانند زبایونه، تیرامیسو و شرت کیک مورد استفاده قرار می گیرد.
عکس شراب مارسالا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس