شاه نارگیل ( Cocos nucifera var aurantiaca ) نوعی نارگیل است که بومی سریلانکا است. شاه نارگیل همچنین در هند و اندونزی یافت می شود. [ ۱] جایی که به عنوان Thæmbili ( سینهالی තැඹිලි ) شناخته می شود. مقدار قند کمتری نسبت به نارگیل های معمولی، چندین گونه فرعی از شاه نارگیل وجود دارد که رایج ترین آنها «کوتوله قرمز» ( kaha thæmbili، معمولاً به عنوان gon thæmbili نامیده می شود ) است. نوع دیگر «ران تامبیلی» است، [ ۲] یک نوع کوچکتر حاوی حدود چهل مغز در یک دسته. درخت شاه نارگیل کوتاه تر از درختان نارگیل است و معمولاً در بسیاری از مناطق کشور به صورت وحشی رشد می کند. [ ۳]
این گونه نارگیل حاوی مشخصات غذایی غنی از جمله منابع زیادی از ویتامین ها، اسیدهای آمینه، سدیم، پتاسیم، فسفات و کلرید است. جالب اینجاست که مایعات داخل شاه نارگیل نسبت به پرتقال مقدار کلسیم بیشتری دارد و همچنین حاوی مقدار بیشتری پتاسیم نسبت به موز است. این نارگیل ها همچنین حاوی آنزیم های فعال زیستی هستند که به تقویت متابولیسم بدن کمک می کنند و کمک زیادی به هضم غذا می کنند. پرورش شاه نارگیل ها در درجه اول برای شیر آنها و همچنین مایعات موجود در پوست آنها است. [ ۴] ]
سریلانکا در حال حاضر آب شاه نارگیل بسته بندی شده را با برندهای مختلف صادر می کند و مغز آنها مایع فوق العاده شیرین و خوش طعم تولید می کند که بسیار آبرسان، خنک کننده و گوارا است.
همانطور که از پژوهش ها مشخص است، در سری لانکا چندین نوع نارگیل به صورت کشت شده وجود دارد. بیشتر آن ها تحت تحقیقات موسسه ملی تحقیقات نارگیل قرار می گیرند. طبق یافته های موسسه ملی تحقیقات نارگیل، این انواع در طی عملیات اکتشافی جدید در منطقه جنوبی سری لانکا شناسایی شده اند.
نارگیل در سریلانکا در حال حاضر به ۱۵ شکل مختلف طبقه بندی می شود که در سه نوع گروه بندی می شوند، یعنی "Typica"، "Nana" و "Aurantiaca". ویژگی های مورفولوژیکی بصری چندین مورفوتیپ جدید نارگیل با هدف گنجاندن آنها در طبقه بندی طبقه بندی نارگیل در سریلانکا مشخص شد. [ ۵] همچنین در برخی از مناطق کرالا یافت می شود، جایی که به نام ( چومانا ثنگا ) یا نارگیل قرمز شناخته می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین گونه نارگیل حاوی مشخصات غذایی غنی از جمله منابع زیادی از ویتامین ها، اسیدهای آمینه، سدیم، پتاسیم، فسفات و کلرید است. جالب اینجاست که مایعات داخل شاه نارگیل نسبت به پرتقال مقدار کلسیم بیشتری دارد و همچنین حاوی مقدار بیشتری پتاسیم نسبت به موز است. این نارگیل ها همچنین حاوی آنزیم های فعال زیستی هستند که به تقویت متابولیسم بدن کمک می کنند و کمک زیادی به هضم غذا می کنند. پرورش شاه نارگیل ها در درجه اول برای شیر آنها و همچنین مایعات موجود در پوست آنها است. [ ۴] ]
سریلانکا در حال حاضر آب شاه نارگیل بسته بندی شده را با برندهای مختلف صادر می کند و مغز آنها مایع فوق العاده شیرین و خوش طعم تولید می کند که بسیار آبرسان، خنک کننده و گوارا است.
همانطور که از پژوهش ها مشخص است، در سری لانکا چندین نوع نارگیل به صورت کشت شده وجود دارد. بیشتر آن ها تحت تحقیقات موسسه ملی تحقیقات نارگیل قرار می گیرند. طبق یافته های موسسه ملی تحقیقات نارگیل، این انواع در طی عملیات اکتشافی جدید در منطقه جنوبی سری لانکا شناسایی شده اند.
نارگیل در سریلانکا در حال حاضر به ۱۵ شکل مختلف طبقه بندی می شود که در سه نوع گروه بندی می شوند، یعنی "Typica"، "Nana" و "Aurantiaca". ویژگی های مورفولوژیکی بصری چندین مورفوتیپ جدید نارگیل با هدف گنجاندن آنها در طبقه بندی طبقه بندی نارگیل در سریلانکا مشخص شد. [ ۵] همچنین در برخی از مناطق کرالا یافت می شود، جایی که به نام ( چومانا ثنگا ) یا نارگیل قرمز شناخته می شود.
wiki: شاه نارگیل