سیسیلیا کاستانو

پیشنهاد کاربران

سیسیلیا کاستانو ( زاده ۱۰ فوریه ۱۹۵۳ ) دارای مدرک دکترای علوم سیاسی، استاد اقتصاد کاربردی، و مدرس در گروه اقتصاد کاربردی دانشگاه کمپلوتنسه مادرید است. او متخصص فناوری اطلاعات و تأثیر آن بر اشتغال و کار زنان است. او تحقیقات متعددی در مورد شکاف جنسیتی دیجیتال و دسترسی زنان به جامعه اطلاعاتی انجام داده است. او در سال 2006 برنامه تحقیقاتی در مورد جنسیت و جامعه اطلاعاتی دانشگاه آزاد کاتالونیا ( UOC ) را ایجاد کرد. او محقق مدعو در دانشگاه هاروارد، موسسه فناور ماساچوست و دانشگاه کالیفرنیا، برکلی بوده است.
...
[مشاهده متن کامل]

سیسیلیا کاستانو در سال ۱۹۷۴ در رشته علوم سیاسی از دانشگاه کامپلوتنس مادرید ( UCM ) فارغ التحصیل شد و در سال ۱۹۸۳ دکترای خود را دریافت کرد.
در سال ۱۹۷۵، او حرفه تدریس خود را در دانشکده علوم سیاسی و جامعه شناسی دانشگاه کامپلوتنس مادرید آغاز کرد. در سال ۱۹۷۶ به عضویت دپارتمان ساختار اقتصادی درآمد که از سال ۱۹۹۲ استاد آن بوده است.
وی از سال ۱۳۵۶ تا ۱۳۷۸ مشاور در کابینه فنی اتحادیه کارگری کمیسیون های کارگری بود. او از سال ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۴ مشاور در کابینه فنی وزیر کار و تأمین اجتماعی دولت اسپانیا، زیر نظر وزیر خواکین آلمونیا بود.
او از سال ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۵ عضو تیم تحقیقاتی فناوری های جدید، اقتصاد و جامعه به کارگردانی مانوئل کاستلز، جامعه شناس بود. او از سال ۱۹۸۷ تا ۱۹۸۸ با برنامه سازمان و مدیریت نوآوری ( OGEIN ) بنیاد شرکت سهامی عام مؤسسه ملی صنعت همکاری کرد.
در اواسط دهه ۱۹۹۰، او حرفه تحقیقاتی خود را از مطالعات در مورد تأثیر تغییرات تکنولوژیکی در بازار کار به تجزیه و تحلیل رابطه بین جنسیت و فناوری اطلاعات تغییر جهت داد.
از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ کاستانو پروژه های تحقیقاتی را در مؤسسه توسعه منطقه ای دانشگاه سویل و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ در آزمایشگاه تحقیقاتی بخش خدمات دانشگاه آلکالا هدایت کرد.
در سال ۲۰۰۲ او در ایجاد کمیسیون برابری دانشگاه کامپلوتنس مادرید در دانشکده سیاست شرکت کرد.
از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ او عضو کمیته علمی مؤسسه بین رشته ای اینترنتی ( IN3 ) دانشگاه آزاد کاتالونیا به کارگردانی مانوئل کاستلز بود. او عضو هیئت مشاوران دانشگاه کامپلوتنس و همچنین عضو هیئت مشاوران دانشکده روابط کار بود.
در سال ۲۰۰۵ او کتاب «زنان و فناوری های اطلاعاتی: اینترنت و پارچه زندگی ما»، را منتشر کرد. کتابی که در آن تحلیل می کند که فناوری اطلاعات تا چه حد و با چه ابزاری به مشارکت کامل زنان در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی کمک می کند. اثرات آن، افزایش اشکال جدید نابرابری جنسیتی ناشی از بی سوادی دیجیتال است.

سیسیلیا کاستانو
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سیسیلیا_کاستانو

بپرس