سیرترشی

پیشنهاد کاربران

سیرترشی نوعی ترشی است که از قراردادن سیر خشک در درون سرکه تهیه می شود. این مخلوط پس از حداقل ۶ ماه آمادهٔ بهره برداری بوده و هر چه از تاریخ تهیهٔ آن بیشتر بگذرد مرغوب تر می شود به گونه ای که مرغوبیت آن را به سن آن مربوط می نمایند و سیر ترشی هفت ساله از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
...
[مشاهده متن کامل]

• بوته سیر جوان دو کیلوگرم
• سرکه یک کیلوگرم
• نمک دو قاشق غذاخوری
سیر را پس از تمیز کردن یک روز در مقابل نور خورشید قرار دهید، اگر می خواهید سیر ترشی را سریع مصرف کنید سیر، سرکه و نمک را روی حرارت گذاشته و نیم ساعت بجوشانید، سپس در هوای آزاد گذاشته و پس از این که از حرارت افتاد در ظرف را محکم بسته و یک ماه بعد سیر ترشی را مصرف کنید. اما اگر قرار است چند سال بعد استفاده کنید، ترشی را بدون حرارت دادن آماده سازید.

سیرترشیسیرترشی
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/سیرترشی

بپرس