از مشاغل سنتی، عملِ پختن و به فروش رساندنِ امعاء بز و گاو و گوسفند، مخلوطِ شکمبه و شیردان و جگرِ سفید. سیرابی پَزی از مشاغلِ همواره پُررونق ایرانی بوده است. سیرابی فروشان مصالحِ کارِ خود را از قصّابی ها تأمین می کنند. پیش ترها سیرابی فروشان دوره گرد نیز در کوی و برزن به فروشِ سیرابی اشتغال داشتند و سیرابی در دکان هایی مخصوصِ سیرابی فروشی عرضه می شد، اما رفته رفته دکان های خاصِ سیرابی پَزی و سیرابی فروشی برچیده شد. امروزه سیرابی به صورت غذایی عصرانه در دکان های کلّه پَزی عرضه می شود.
wikijoo: سیرابی_پزی